Aanmelden Droompakket of sponsoren?

Hoe werkt het?

Door het onderstaande formulier in te vullen kun je een van onze droompakketten aanvragen of doneren aan een droompakket. Graag ontvangen wij jouw gegevens of de gegevens van de persoon met Duchenne en een foto met een leuk bericht, zodat we onze donateurs enthousiast kunnen maken! Een voorbeeldtekst voor op social media wordt meegestuurd in de aanmeldingsmail. Natuurlijk bellen wij je nog even om alles te bevestigen en jouw aanvraag door te spreken.

Informatie voor Donateurs

Iedereen mag doneren! Denk aan familie, vrienden, kennissen of bedrijven. Door het te delen via social media kunnen we niet alleen een droom uit laten komen, maar ook een goede aandacht geven aan de spierziekte Duchenne! Een voorbeeldtekst voor op social media kun je hier vinden. Je kan als donateur (een deel van) een pakket sponsoren en kiezen wie jij wilt helpen. Kies in het doneerformulier onder ‘Kies ontvanger droompakket’ voor het pakket wat je wilt sponsoren. Eventueel kun je nog een bericht achter laten voor de ontvanger van het droompakket. Via de meter bij het droompakket kan je zien hoe ver het droompakket al is gevuld! Is die 100% vol? Dan sturen we hem op! De doneer meters worden minimaal één keer per dag bijgewerkt.  Natuurlijk houden we je hiervan op de hoogte als je doneert. Een deel van de pakket sponsoring komt direct ten goede aan onze stichting. Hiermee kunnen we meer droomwensen laten uitkomen.

Informatie voor Sponsoren

Het is voor sponsoren ook mogelijk om bijvoorbeeld producten of diensten aan te bieden via onze droompakketten. Samen kunnen we een pakket nog leuker, spannender en verrassender maken! Heb je interesse om onze stichting hiermee te helpen? Laat het ons weten!

Doneer hier een droompakket

Vraag een droompakket aan    Ja, ik geef toestemming voor vermelding van mijn voornaam.
    Ja, ik geef toestemming voor het gebruik van de ingezonden foto

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.