Helaas gaat het evenement niet door zoals gepland, maar naast dat gekozen kan worden om vanuit huis een eigen route te wandelen of rollen, kan men ook een keuze maken uit de 5 km route, de 10 km route of de 7,5 km hardlooproute die door de organisatie is uitgezet.

De beide wandelroutes van Frank 40 geven een goede indruk van zowel de al bekende hotspots van Vlissingen zoals de boulevard en het Nollebos als zijnde ook de wat meer onbekende plekken. De route wisselt een natuurlijke omgeving af met een stuk bebouwd gebied. Bij beide routes kun je volop genieten van de rust in het Nollebos en de mooie vergezichten wanneer je over de boulevard flaneert.

De hardlooproute gaat door afwisselend gebied. Je begint in de parkachtige omgeving van het Zwanenburgpark en gaat hierna door bos. Vervolgens ga je via de duinen richting  het strand waarna je via een stukje buitengebied terug komt bij de start/finish.

De 5 km route is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en geeft een goede indruk van het gebied in en rond Vlissingen. De 10 km route gaat ook door het buitengebied en komt langs duinen.

Kijk hier voor de uitgebreide informatie over de route.