Duchenne Droompakketten

Heb jij Duchenne of ken je iemand met Duchenne? En wil je diegene verrassen met een leuk pakket om even de zinnen te verzetten, of wil je graag zelf even wat afleiding? Maak dan een keus uit één van onze pakketten. Bestel of doneer hier jouw DROOMPAKKET!

Via de meter bij het droompakket kan je zien hoe ver het droompakket al is gevuld! Is die 100% vol? Dan sturen we hem op!

Chillpakket

Voel je stress en wil je even tot rust komen? Met dit pakket kom je helemaal tot rust en chill je vet hard!
Het chillpakket bestaat onder meer uit:

 • Muziek, half jaar lang genieten van Spotify;
 • Kijk films en series op Netflix met de cadeaukaart;
 • Pop lekker popcorn erbij;
 • Trek een cola of sinas erbij open of een lekker biertje.

Dit pakket vertegenwoordigd een waarde van € 180.

Het Chillpakket voor Jarne kan verzonden worden...
100%

Update januari: inmiddels is Jarne volop aan het chillen met zijn chillpakket. We kregen nog een leuke foto toegestuurd van een blije Jarne. Hierbij willen wij een ieder enorm bedanken, die mee heeft geholpen dit pakket voor elkaar te boksen. Geniet er nog even van Jarne! Dumpje omhoog 👍🏻Uiteraard zijn er nog donaties welkom voor onze andere kanjers.

Jarne
Jarne is gek op films liefst kijkt hij naar films met dieren en tekenfilms maar ook films met humor zijn helemaal zijn ding.
Graag voor Jarne het chill pakket zodat hij lekker kan chillen tijdens het rusten van zijn gipsredressies en hopelijk na zijn scoliose operatie in het nieuwe jaar.

Pretpakket

Wil je eens lekker een hoop pret beleven en jezelf lekker laten gaan? En er een mooie herinnering van maken?
Het pretpakket bestaat onder meer uit:

 • Een dagje uit naar een pretpark;
 • Neem een taart mee;
 • Maak er een herinnering van op canvas of op een leuke mok;
 • Snoep tussendoor van het snoeppakket.

Dit pakket vertegenwoordigd een waarde van € 295.

Het Pretpakket voor Dyon kan verzonden worden...
100%

Update februari: Het pretpakket voor Dyon is inmiddels afgeleverd. Zo te zien is hij er erg blij mee! Dank gaat uit naar alle lieve mensen die hebben gedoneerd en natuurlijk ook onze sponsors.

Dyon
Het afgelopen jaar is erg zwaar voor Dyon geweest m.n. vanwege het feit dat Dyon nu geheel rolstoelafhankelijk is geworden.
Om hem een onvergetelijke dag te bezorgen, leek mij het leuk om met het hele gezin naar een pretpark te gaan.

Het Pretpakket voor Lucas kan verzonden worden...
100%

Update februari: Inmiddels is het pretpakket bij Lucas afgeleverd. We kregen nog een leuke foto. Daar wordt je blij van! Nogmaals dank aan onze donateurs en sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt. Jullie zijn kanjers!

Lucas
Lucas is gek op pretparken.
Hij kan nu nog lekker overal in zonder dat hij last ondervind. Zolang dit nog zorgeloos kan doen wij dit graag als gezin. Lucas wil heel graag naar de Efteling! Helpen jullie mee dit pretpakket voor Lucas waar te maken ♡

Cultuurpakket

Ben jij écht een ‘cultuur-snuiver’ die van kunst, film en musea kan genieten? Kies dan ons Cultuurpakket!
Het cultuurpakket bestaat onder meer uit:

 • Pak een filmpje met de Nationale Bioscoopbon;
 • Beleef kunst als kunstlid van AVROTROS met MUZE toegang tot exclusieve evenementen;
 • Bezoek een museum met de museum jaarkaart.

Dit pakket vertegenwoordigd een waarde van € 275.

Thuis UIT-eten pakket

Ben jij meer een culinair type en geniet je écht van eten? Alleen wil je niet zelf koken, kies dan voor ons Thuis UIT-eten pakket. Nadat je buikje lekker vol is kun je uitbuiken in de bioscoop!
Dit pakket bestaat onder meer uit:

 • Een bon voor Thuisbezorgd om lekker eten thuis te laten bezorgen;
 • Pak een filmpje met een Nationale Bioscoopbon.

Dit pakket vertegenwoordigd een waarde van € 200.

Droompakket

Ga jij voor een échte droomwens? Iets wat je heel graag zou willen? Dan is ons droompakket iets voor jou.
Het droompakket bevat:

 • Een op maat gemaakte ‘Droom Experience’, waarmee je wens in vervulling gaat. De exacte invulling van dit pakket wordt in overleg bepaald. 
Dit pakket vertegenwoordigd een waarde vanaf € 500.
Het Droompakket voor Jorrit kan verzonden worden...
100%

Update april : De doneermeter voor Jorrit zijn Droompakket is vol. We zijn nu druk bezig een leuke verassing voor hem te organiseren. Wat het wordt houden we even geheim, maar uiteraard gaan we dit met jullie delen. Bedankt aan alle lieve mensen die met hun donaties de meter vol hebben gemaakt. Zonder jullie was dit niet gelukt.

Jorrit
Jorrit is dit jaar 30 geworden. Een leeftijd om even bij stil te staan. Helaas lukte het vorig jaar niet op de manier zoals hij dat had gewild. Het was een pittig jaar voor Jorrit en omdat het leven te kort is om niet te vieren wil ik hem graag verrassen met een droom experience! Jorrit houdt erg van lekker eten en koken. Ik zou hem graag een droompakket gunnen waarin eten en koken een belangrijke rol speelt. Dit lijkt me een perfecte manier om zijn 30+ jaar alsnog op speciale wijze te vieren wanneer dat weer kan.

Donatiemeter Droompakket Axl

Het Droompakket voor Axl kan verzonden worden...
100%

Update april: De doneermeter voor het droompakket voor Axl is enorm snel volgeraakt. In een kleine week van 0 naar 100%. Wij willen alle mensen die hebben gedoneerd enorm bedanken. Zonder jullie donaties was dit niet gelukt. Het pakket wordt binnenkort opgestuurd.

Axl 
Axl heeft 2 hobby’s en dat zijn dieren knuffelen en gamen. Zijn grootste hobby in de bizarre tijden (en anders ook) is gamen vandaar dat hij de keuze maakt voor het droom(game)pakket. Hij houdt van spelen op zijn nintendo switch en vooral Fortnite staat op nummer 1 bij hem. Helpen jullie Axl aan een mooi game pakket?