Frank 40 editie 2023 is op zondag 18 juni 2023

Zet je spieren in voor het goede doel: 
Stichting dromen voor Duchenne!

Onze droomwens is dat iedereen met Duchenne 40 jaar of ouder mag worden. Onze voorzitter Frank die ook Duchenne heeft mag dit jaar 42 kaarsjes uitblazen. Vier jij dit feestje 18 juni 2023 met ons mee?

Deze editie is er een route van 5 km of 10 km* (start vanaf 09.30 uur) die wandelend of rollend afgelegd kan worden. Ook is er een mountainbike- en handbikeroute (aanvang om 13.00 uur). Deze routes lopen rond waarbij jij mag bepalen hoeveel rondjes je aflegt. De routes starten vanaf het evenemententerrein aan de Zwanenburgseweg 43 te Vlissingen. Deze sturen we later toe en zijn dan ook hier te vinden. Hiernaast kun je starten vanuit huis met een route naar eigen keus (gehele dag).

Gedurende de dag zijn er, op het evenemententerrein, ook wat activiteiten.
Er zijn foodtrucks, horeca, een springkussen voor kinderen en een verloting. Vanaf 16.30 uur is er live muziek en staan we stil bij het vijfjarig bestaan van onze stichting.

De deelnemers laten zich sponsoren door kennissen, collega’s, vrienden en familie om € 40 op te halen voor het goede doel. Dat is € 1 per levensjaar. Meer mag natuurlijk ook! Is je sponsorcampagne voltooid?

Sponsors zoeken is leuk en geeft extra motivatie je spieren in te zetten! Tips over hoe hoe je jouw sponsorwerving kan oppakken krijg je in de bevestigingsmail of zie sponsortips.

De stichting geeft naamsbekendheid aan Duchenne spierdystrofie door onder meer droomwensen te realiseren van kinderen, jongeren en volwassenen met Duchenne.

Belangrijk: Wij vragen geen inschrijfgeld maar vragen jouw inzet om je te laten sponsoren voor minimaal € 40. Dit bedrag gaat naar het goede doel.

*de door ons uitgezette 10 km is minder goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers, deze gaat een stukje door een weiland met karrenspoor. Voor de rolstoelgebruikers die van een uitdaging houden is dit wel te doen.

SCHRIJF JE HIER IN VOOR
HET EVENEMENT FRANK 40 EDITIE 2023

Je maakt het ingezamelde sponsorgeld uiterlijk 10 juni 2023 over op NL75 RABO 0335 9412 30, t.n.v. Stichting Dromen voor Duchenne 2.0, o.v.v. Frank 40 2023 + naam deelnemer.

Wil jij helpen in 2023 als vrijwilliger op ons evenement? Kijk dan hier

Wat doen we met het geld?Wij zetten ons in om meer naamsbekendheid te geven aan de spierziekte van Duchenne. Dit doen we onder meer door droomwensen te realiseren van kinderen, jongeren en volwassenen met Duchenne. Inmiddels hebben we een boel droomwensen mogen realiseren en kijken er naar uit nog meer wensen te vervullen. 

Benieuwd naar onze droomwensen? Hier is een mooie promo te vinden:
Promo Stichting Dromen voor Duchenne

Tevens ook nog twee linkjes naar filmpjes van droomwensen:
Filmpje Kevin – Voetbalwens met Dirk Kuyt
Filmpje Twan – Efteling wens

Waarom moet je nog meer meedoen?
Naast de prachtige route langs de kust op het mooie Zeeuwse eiland Walcheren, word je begeleid door ons team en krijg je een persoonlijk startnummer. Je ontmoet nieuwe mensen en je zet je met hen in voor een supermooi doel. Hiernaast is er na afloop live muziek en kun je wat te eten halen bij de foodtrucks. En bij onze verloting kun je ook nog eens mooie prijzen winnen. Win – win dus! En als laatste: je kunt ook met ons het vijfjarig bestaan van de stichting vieren, wie wil dit feestje nou niet meemaken?

Hoe doe ik dat nou, sponsoring?
Met sponsoring haal je niet alleen geld op voor het goede doel, maar het is ook een leuke manier om mensen enthousiast te maken en te vertellen over Duchenne. Om het sponsoren nog leuker te maken lees je hier wat algemene sponsortips of kijk hier naar de specifieke tips voor social media. Mocht je helemaal los willen gaan, dan kun je hier onze flyer  downloaden om te delen en kun je hier het speciale Frank 40 Facebook kader instellen voor je profielfoto.

Frank 40 wordt mede mogelijk gemaakt door:

20210706_logo_vlissingenveeremiddelburg

Sponsoren startnummer:

Sponsoren overig:

Portret van voorzitter Frank van Ieperen.

Duchenne is een levensbedreigende aandoening waarbij alle spieren in het lichaam hun kracht verliezen waardoor personen volledig rolstoelgebonden en zorgafhankelijk worden. Doordat ook hart- en longspieren aangetast worden, wordt de helft van de patiënten niet ouder dan 30 jaar, zegt Frank. Daarom is het juist zo bijzonder dat ik mijn 42e verjaardag mag vieren dit jaar. Vanuit het besef dat elke dag de laatste kan zijn zet de stichting zich in voor de dromen van anderen. 

Jij viert toch ook dit feestje wel met ons mee? 

Programma 18 juni 2023

Wandelen/rollen 5 km | 10 km*
-Start: tussen 09.30 – 11.30 uur
-Finish: 12.30 uur

Info en route komen later beschikbaar.

*de door ons uitgezette 10 km is minder goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers, deze gaat een stukje door een weiland met karrenspoor. Voor de rolstoelgebruikers die van een uitdaging houden is dit wel te doen.

Mountainbike route 3,8 km per rondje
-Aanvang: 13.00 uur
-Start: 13.30 uur
-Finish tot: 16.30 uur

Info en route komen later beschikbaar.

Handbike route 7,4 km per rondje
-Aanvang: 13.00 uur
-Start: 13.30 uur
-Finish tot: 16.30 uur

Info en route komen later beschikbaar.

Locatie:
Parkeerplaats en grasveld Zwanenburgseweg 43 te Vlissingen
Aansluitend live muziek en viering 5-jarig bestaan Stichting Dromen voor Duchenne. Gedurende de dag is er horeca, foodtrucks, springkussen voor de kids en een spreekstalmeester die de sporters aanmoedigt.
Einde evenement: 21.00 uur

Doorgaan Frank 40 editie 2023 onder voorbehoud van de evenementenvergunning.