Evenement Frank 40 | 05 september 2021

‘Zet je spieren in voor het goede doel: Stichting Dromen voor Duchenne!’

Onze voorzitter Frank is jarig en blaast 40 kaarsjes uit. Best bijzonder gezien hij Duchenne heeft. Kom jij op zijn feestje?

Wandel, rol of doe mee aan de MTB cross duathlon. Laat je sponsoren door kennissen, collega’s, vrienden en familie en haal € 40 op voor het goede doel. Dat is € 1 per levensjaar. Meer mag natuurlijk ook!

De stichting geeft naamsbekendheid aan Duchenne spierdystrofie door onder meer droomwensen te realiseren van kinderen, jongeren en volwassenen met Duchenne.

Belangrijk: Wij vragen geen inschrijfgeld maar vragen jouw inzet om je te laten sponsoren voor minimaal € 40. Dit bedrag gaat naar het goede doel. Schrijf je nu in en ontvang bij de start een supervette goodiebag met een exclusieve beloning!

SCHRIJF JE HIER IN VOOR
HET EVENEMENT FRANK 40

Je maakt het ingezamelde sponsorgeld uiterlijk 15 augustus 2021 over op NL75 RABO 0335 9412 30, t.n.v. Stichting Dromen voor Duchenne 2.0, o.v.v. Frank 40 + naam deelnemer.
Na betaling kan je op 05 september 2021 je startnummer ophalen bij de organisatie op het evenemententerrein.

Doorgaan Frank 40 o.v.v. dan geldende COVID-19 maatregelen.

Frank 40 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat doen we met het geld?
Een jongeman van 18 heeft aan ons een droomwens kenbaar gemaakt. Hij wil heel graag naar een Formule 1 race waarin Max Verstappen de hoofdrol heeft. Om hem een fantastische racedag te laten beleven hebben we naast contacten ook middelen nodig om dit te bereiken. Ook voor een knul van 7 die heel graag zijn grote idool Rico Verhoeven wil ontmoeten hebben we naast een ingang bij Rico de middelen nodig om dit te realiseren. Dit geldt ook voor een jongen van 11 die een echte dierenliefhebber is en het allerliefste lekker zou willen knuffelen met een ringstaartmaki. Jullie als deelnemers aan Frank 40 dragen hier aan bij door jullie gezonde spieren te laten sponsoren.

Waarom moet je nog meer meedoen?
Naast de prachtige route langs de kust op het mooie Zeeuwse eiland Walcheren, word je begeleid door ons team en krijg je een persoonlijk startnummer. Je ontmoet nieuwe mensen en je zet je met hen in voor een supermooi doel. Hiernaast is er na afloop live muziek en kun je wat te eten halen bij de foodtrucks. En bij onze mooie verloting kun je ook nog eens mooie prijzen winnen. Win – win dus! En als laatste: wie wil er na de pandemie niet een leuk verjaardagsfeestje vieren?

Hoe doe ik dat nou, sponsoring?
Met sponsoring haal je niet alleen geld op voor het goede doel, maar het is ook een leuke manier om mensen enthousiast te maken en te vertellen over Duchenne. Om het sponsoren nog leuker te maken lees je hier wat algemene sponsortips of kijk hier naar de specifieke tips voor social media. Mocht je helemaal los willen gaan, dan kun je hier onze flyer  downloaden om te delen en kun je hier het speciale Frank 40 Facebook kader instellen voor je profielfoto.

Portret van voorzitter Frank van Ieperen.

Duchenne is een levensbedreigende aandoening waarbij alle spieren in het lichaam hun kracht verliezen waardoor personen volledig rolstoelgebonden en zorgafhankelijk worden. Doordat ook hart- en longspieren aangetast worden, wordt de helft van de patiënten niet ouder dan 30 jaar, zegt Frank. Daarom is het juist zo bijzonder dat ik mijn 40e verjaardag mag vieren dit jaar. Vanuit het besef dat elke dag de laatste kan zijn zet de stichting zich in voor de dromen van anderen. 

Jij viert toch ook dit feestje wel met ons mee? 

Programma 05 september 2021

Wandelen/rollen 5 km* | 10 km
-Start: tussen 09.30 – 11.30 uur
-Finish: 12.30 uur

Info en route wandelen en rollen

*de 5 km is ook geschikt voor mindervaliden.

MTB cross duathlon 42,5 km
-Aanvang: 12.30 uur
-Start: 13.00 uur
-Finish: 17.00 uur

Info en route MTB cross duathlon

Locatie:
Parkeerplaats Zwanenburgseweg te Vlissingen
Aansluitend live muziek
Einde evenement: 20.30 uur

Doorgaan Frank 40 onder voorbehoud van dan geldende COVID-19 maatregelen.