Frank 40 gaat 05 sept vanwege COVID 19 op alternatieve wijze door

‘Zet je spieren in voor het goede doel: Stichting Dromen voor Duchenne!’

Het eerder aangekondigde evenement Frank 40 dat te Vlissingen gehouden zou worden op 05 september 2021 gaat door de COVID 19 pandemie helaas niet door.
Uiteraard wordt voorzitter Frank nog steeds 40 en we gaan natuurlijk niet bij de pakken neerzitten. Het idee is dat Frank 40 vanuit ieders huis doorgezet wordt.

We roepen de reeds ingeschreven deelnemers en personen die ook overwegen hun spieren in te zetten voor het goede doel op, om op eigen initiatief op 05 september een afstand af te leggen. 

Dit mag wandelend, rollend, fietsend, hardlopend of op welke manier dan ook. Kies uit verschillende routes: de wandelroutes of hardlooproute die door ons zijn uitgezet of volg je eigen pad. De routes die door de organisatie zijn bedacht zijn hier te vinden.

Je kan je nog steeds laten sponsoren door kennissen, collega’s, vrienden en familie om € 40 op te halen voor het goede doel. Dat is € 1 per levensjaar. Meer mag natuurlijk ook!

Ook zal de Frank 40 verloting doorgang vinden, hiervoor zijn lootjes te koop bij verschillende ondernemers in Oost-Souburg, Middelburg en Vlissingen. De verkoopadressen zijn te vinden op de website. De prijzen zijn nog steeds op te halen 05 september bij de stichtingbus op de parkeerplaats aan de Zwanenburgseweg te Vlissingen of door een e-mail naar info@dromenvoorduchenne.nl te sturen.

Inschrijven kan nog steeds via het inschrijfformulier. Ook kan je hier inschrijven met de optie om vanuit huis te starten.

De stichting geeft naamsbekendheid aan Duchenne spierdystrofie door onder meer droomwensen te realiseren van kinderen, jongeren en volwassenen met Duchenne.

Belangrijk: Wij vragen geen inschrijfgeld maar vragen jouw inzet om je te laten sponsoren voor minimaal € 40. Dit bedrag gaat naar het goede doel.

SCHRIJF JE HIER IN VOOR
HET EVENEMENT FRANK 40

Je maakt het ingezamelde sponsorgeld uiterlijk 04 september 2021 over op NL75 RABO 0335 9412 30, t.n.v. Stichting Dromen voor Duchenne 2.0, o.v.v. Frank 40 + naam deelnemer.

Wil je liever je opgehaalde sponsorbedrag doorschuiven?
Dit kan ook, het evenement wordt naar 2022 doorgeschoven.

Het idee van Frank 40 gooien we niet overboord. Wanneer de beperkende coronamaatregelen voorbij zijn wordt het evenement op het evenemententerrein in het Nollebos te Vlissingen sowieso gehouden. Dit zal in de lente / zomer van 2022 hopelijk gebeuren. Natuurlijk wordt dit officieel aangekondigd en is nu het idee geboren om in de aanloop hiervan diverse acties te gaan doen.

Kijk voor alle informatie op de Frank 40 pagina.  Wil jij helpen in 2022 als vrijwilliger op ons evenement? Kijk dan hier. Inmiddels is ook onze lootjes verkoop gestart.

Wat doen we met het geld?
Een jongeman van 18 heeft aan ons een droomwens kenbaar gemaakt. Hij wil heel graag naar een Formule 1 race waarin Max Verstappen de hoofdrol heeft. Om hem een fantastische racedag te laten beleven hebben we naast contacten ook middelen nodig om dit te bereiken. Ook voor een knul van 7 die heel graag zijn grote idool Rico Verhoeven wil ontmoeten hebben we naast een ingang bij Rico de middelen nodig om dit te realiseren. Dit geldt ook voor een jongen van 11 die een echte dierenliefhebber is en het allerliefste lekker zou willen knuffelen met een ringstaartmaki. Jullie als deelnemers aan Frank 40 dragen hier aan bij door jullie gezonde spieren te laten sponsoren.

Waarom moet je nog meer meedoen?
Naast de prachtige route langs de kust op het mooie Zeeuwse eiland Walcheren, word je begeleid door ons team en krijg je een persoonlijk startnummer. Je ontmoet nieuwe mensen en je zet je met hen in voor een supermooi doel. Hiernaast is er na afloop live muziek en kun je wat te eten halen bij de foodtrucks. En bij onze mooie verloting kun je ook nog eens mooie prijzen winnen. Win – win dus! En als laatste: wie wil er na de pandemie niet een leuk verjaardagsfeestje vieren?

Hoe doe ik dat nou, sponsoring?
Met sponsoring haal je niet alleen geld op voor het goede doel, maar het is ook een leuke manier om mensen enthousiast te maken en te vertellen over Duchenne. Om het sponsoren nog leuker te maken lees je hier wat algemene sponsortips of kijk hier naar de specifieke tips voor social media. Mocht je helemaal los willen gaan, dan kun je hier onze flyer  downloaden om te delen en kun je hier het speciale Frank 40 Facebook kader instellen voor je profielfoto.

Frank 40 wordt mede mogelijk gemaakt door:

20210706_logo_vlissingenveere

Sponsoren startnummer:

Sponsoren overig:

Portret van voorzitter Frank van Ieperen.

Duchenne is een levensbedreigende aandoening waarbij alle spieren in het lichaam hun kracht verliezen waardoor personen volledig rolstoelgebonden en zorgafhankelijk worden. Doordat ook hart- en longspieren aangetast worden, wordt de helft van de patiënten niet ouder dan 30 jaar, zegt Frank. Daarom is het juist zo bijzonder dat ik mijn 40e verjaardag mag vieren dit jaar. Vanuit het besef dat elke dag de laatste kan zijn zet de stichting zich in voor de dromen van anderen. 

Jij viert toch ook dit feestje wel met ons mee? 

Programma 05 september 2021

Wandelen/rollen 5 km* | 10 km
-Start: tussen 09.30 – 11.30 uur
-Finish: 12.30 uur

Info en route wandelen en rollen

*de 5 km is ook geschikt voor mindervaliden.

MTB cross duathlon 42,5 km
-Aanvang: 12.30 uur
-Start: 13.00 uur
-Finish: 17.00 uur

Info en route MTB cross duathlon

Locatie:
Parkeerplaats Zwanenburgseweg te Vlissingen
Aansluitend live muziek
Einde evenement: 20.30 uur

Doorgaan Frank 40 onder voorbehoud van dan geldende COVID-19 maatregelen.