Info en route MTB cross duathlon

Het mountainbike deel van de duathlon doet verschillend gebied aan. De route gaat door bos, over het strand, langs en over de duinen en door het buitengebied. De route doet zowel verhard als onverhard wegdek aan. In totaal leg je 30 km af in twee ronden en kom je langs mooie plekjes op Walcheren.

Het eerste deel van de duathlon begint met 7,5 km hardlopen door afwisselend gebied. Je begint in de parkachtige omgeving van het Zwanenburgpark en gaat hierna door bos. Vervolgens ga je via het buitengebied richting duinen en dan terug over het strand waarna je terug komt bij de start/finish. Hier stap je over op je mountainbike.

Na 30 km mountainebiken sluit je de duathlon af met vijf rondjes van 1 km hardlopen door het Zwanenburgpark. Je komt elke keer door start/finish. Na vijf rondjes kom je moe maar voldaan binnen.

Programma MTB cross duathlon 42,5 km
-Aanvang: 12.30 uur
-Start: 13.00 uur
-Finish: 17.00 uur

Onderstaand zijn de verschillende routes te vinden van de MTB cross duathlon. De routes staan nog niet geheel vast. De definitieve route met routebeschrijving wordt verzonden in de bevestigingsmail die je ontvangt na betaling van het sponsorgeld uiterlijk tweeënhalve week voor het evenement Frank 40. De route kan dus nog wijzigen.

Route 7,5 km hardlopen

Op onderstaande afbeelding vind je de globale route van het eerste gedeelte hardlopen van de MTB cross duathlon. 

Route 2x 15 km mountainbiken

Op onderstaande afbeelding vind je de globale route van de mountainbikeroute van de MTB cross duathlon. 

Route 5 km hardloop

Op onderstaande afbeelding vind je de globale route van het tweede gedeelte hardlopen van de MTB cross duathlon.