Sinterklaasactie Chocoladeletters 2023

Het is nog even genieten van de (na)zomer maar voordat je het weet is de Sint weer in het land.Ook dit jaar zijn we met onze Stichting bezig met onze chocoladeletteractie. Met de opbrengst realiseren wij o.a. droomwensen van mensen die lijden aan de spierziekte Duchenne.

Onze ‘Droomletters’ gemaakt van overheerlijke Callebaut chocolade zijn ambachtelijk geproduceerd door onze partner Stichting Chocolate Lovers te Middelburg.

De Droomletters zijn aan te schaffen voor bijvoorbeeld jullie personeel of relaties. Natuurlijk is persoonlijk bestellen ook mogelijk.

  • € 10,- per stuk;
  • In melk, wit en puur verkrijgbaar;
  • Elke lettervariant mogelijk (per bestelling 1 lettervariant);
  • Bezorging in overleg(Walcheren), vanaf 50 stuks gratis verzending;
  • Bedrukking met eigen logo mogelijk voor bedrijven;
  • Bestellen voor 12 november.

Wanneer je eenmaal onze Droomletter hebt geproefd, wil je nooit meer een andere! Er kan gekozen worden voor elke letter uit het alfabet maar uiteraard is de Droomletter ook verkrijgbaar in de letter D, wat zowel staat voor die mooie Droomwensen die we realiseren, als ook voor Duchenne. Niet te vergeten staat de D ook voor Doen

Ben je om en wil je deze superlekkere Droomletters bestellen?
Plaats dan je bestelling bij onze hulp-Sinterklaas Frank vóór 12 november 2023 door een e-mail te sturen naar info@dromenvoorduchenne.nl of WhatsApp de stichting 06-38643525.

Schrijf in dit bericht de hoeveelheid Droomletters die je wilt bestellen, adresgegevens, welke smaakvariant en letter. Ook voor vragen kun je terecht bij onze Sinter-Frank! Bij de bestelbevestiging ontvang je een betaalverzoek voor de betaling.

Niet alleen word je erg blij van onze Droomletter, maar je steunt ook nog het goede doel! Heb jij al zin in chocola?