Specifieke sponsortips

Pak je sponsoring met beide handen aan en gebruik de onderstaande sponsortips om je social media in te zetten om het evenement Frank 40 tot een succes te maken. Wees niet bang om te delen want mensen vinden het leuk je te volgen om samen successen te vieren. Geen social media? Geen probleem, download onze flyer, sponsorlijst of andere info. Alles staat bij elkaar op de download sectie.

Instagram

Uiteraard kunnen een paar mooie foto’s en filmpjes goed helpen bij sponsors te vinden. Maak een mooie post op Instagram of deel een verhaal in je Story. Lees hier de sponsortips voor Instagram.

Facebook

Met 2,27 miljard gebruikers is Facebook nog steeds één van de meest gebruikte apps. Natuurlijk kun je dit middel niet vergeten te gebruiken als het om sponsoring gaat. Facebook is laagdrempelig, gemakkelijk en handig om dingen op te delen. Tevens geeft Facebook makkelijk toegang tot je netwerk. Uiteraard is de stichting ook actief op Facebook dus vergeet deze niet te likken en te taggen. Lees hier de sponsortips voor Facebook.

Whatsapp

Wie gebruikt er nu tegenwoordig geen WhatsApp? Met WhatsApp vraag je makkelijk je familie, vrienden en collega’s om je te sponsoren. Lees hier de sponsortips voor WhatsApp.