Verloting Frank 40

Naast ons evenement Frank 40, dat 05 september gehouden wordt, organiseren wij ook een Frank 40 verloting.

Koop een lootje voor € 1 en maak kans op één van de (minimaal) 40 prijzen. We willen 1000 lootjes verkopen, Dit betekent een winkans van minimaal 1 op 25.

En het mooiste is dat je gelijk weet of je in de prijzen valt! Niet alleen zijn er heel veel mooie prijzen te winnen, ook ondersteun je het goede doel: Stichting Dromen voor Duchenne, en help jij direct mee om droomwensen te realiseren van kinderen, jongeren en volwassenen die lijden aan Duchenne spierdystrofie.

Prijzen zijn af te halen op 05 september 2021 bij het evenement Frank 40, locatie evenemententerrein nabij de parkeerplaats aan de Zwanenburgseweg te Vlissingen of vanaf 05 september bij de stichting. Stuur ons hiervoor een e-mail.

Prijzen variëren van een sleutelhanger, een leuk verrassingspakket, iets lekkers tot zelfs een kunstwerk. alle prijzen worden aangeboden door lokale ondernemers. alvast heel veel dank aan jullie gulle gevers en uiteraard grote dank aan de ondernemers die meewerken.

Verkoopadressen lootjes Frank 40

Naast dat de lootjes verkocht worden op 05 september 2021 tijdens Frank 40 of direct bij de stichting zijn de lootjes ook verkrijgbaar bij de onderstaande ondernemers:

Oost-Souburg:
’t Zeeuwse kadowienkeltje
Kanaalstraat 55
4388 BK Oost-Souburg
https://www.tzeeuwsekadowienkeltje.nl

Sport Centre Souburg
Buteuxstraat 25
4388 CV Oost-Souburg
https://sportcentresouburg.nl

Primera Oost-Souburg
Kanaalstraat, 2A-4
4388 BM Oost-Souburg
https://www.primera.nl/primera-oost-souburg

Indisch Restaurant Bandoeng
Kanaalstraat 53
4388 BK Oost-Souburg
https://bandoeng.nl

Middelburg:
Barber Djivi
Korte Geere 6
4331 LE Middelburg
https://www.facebook.com/barberdjivi/

Vlissingen:
Jouw Marktkraam Vlissingen
Lange Zelke 50
4381 GA Vlissingen
https://www.jouwmarktkraamvlissingen.nl

MOOI Parfumerie Vlissingen
Lange Zelke 28
4381 GA Vlissingen
https://www.mooiparfumerievlissingen.nl

Wil je een lootje direct bij de stichting kopen? Stuur dan een berichtje naar ons. Wij sturen je dan een betaalverzoekje waarna je een filmpje ontvangt waarop wij het gekochte aantal lootjes onthullen.