Vrijwilligers gezocht!

Voor ons evenement Frank 40, wat gehouden wordt op zondag 18 juni 2023, zijn we op zoek naar jou!

Help jij mee om ons evenement tot een succes te maken en ondersteun je ons goede doel Stichting Dromen voor Duchenne met jouw hulp? Uiteraard wordt het een fantastische dag en ga je een hoop plezier beleven.

We zoeken voor diverse zaken vrijwilligers:

  • Vrijwilligers die op de wandel, handbike en mountainbike route staan om daar deelnemers te wijzen op de route;
  • Vrijwilligers die over een certificaat verkeersregelaar beschikken en tijdens het evenement Frank 40 op drukkere verkeerspunten het verkeer regelen;
  • Vrijwilligers die beschikken over een EHBO-diploma of BHV en ons willen assisteren op het evenemententerrein en op de route bij calamiteiten en/of eerste hulpvragen;
  • Vrijwilligers die willen helpen met hand en spandiensten, bijvoorbeeld assistentie met opbouwen en afbouwen evenemententerrein, uitzetten van de route met route bordjes, helpen bij het uitdelen van de startnummers, toezicht bij het springkussen, helpen met de verloting, opruimen evenemententerrein etc.

Wat moet je kunnen als vrijwilliger?

Het allerbelangrijkste is dat je het leuk vindt om een mooi evenement mede mogelijk te maken. Hiernaast zoeken we enthousiasme en vindt je het fijn om je schouders eronder te zetten en met zijn allen ervoor te gaan. Uiteraard zijn we op zoek naar jouw eigen kwaliteiten en horen we graag wat je ligt, wat je interesses zijn en waaraan jij denkt een bijdrage te kunnen leveren.  

Meer informatie?

Het evenement vindt plaats op zondag 18 juni 2023 en begint om 9.30 uur tot ‘s avonds 21.00 uur. Het evenemententerrein in Vlissingen, op 16 juni, in orde gemaakt en op 19 juni wordt het evenemententerrein afgebouwd. Er zijn diverse mogelijkheden waar je jezelf als vrijwilliger voor aan kan melden. Niet een hele dag beschikbaar? Ook een deel van de dag vrijwilliger zijn is mogelijk. Voor onze stichting is het ons eerste grote evenement dus we zijn extra gemotiveerd er een super gezellige dag van te maken.

Meer informatie over het evenement is te vinden in de flyer, op de website pagina van Frank 40  en/of de Facebook-pagina van de stichting. Personen die interesse hebben om vrijwilliger te worden kunnen het beste een mailtje sturen naar info@dromenvoorduchenne.nl of even bellen naar voorzitter Frank van Ieperen, 06-38643525.

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen als vrijwilliger bij onze stichting.