Doneer aan Stichting Dromen voor Duchenne

Doneer formulier

Bedrag

Velden met een * zijn verplicht

N.B. Je iDeal-betaling loopt via Stichting Mollie Payments inzake Stichting Dromen voor Duchenne.
Je donatie betaal je binnen je eigen bankomgeving d.m.v. iDeal. ALVAST BEDANKT!

Onze Stichting

Wil jij ook onze mooie stichting ondersteunen zodat wij onze doelstellingen kunnen realiseren?

Twee sterke mannen tillen met behulp van een tilhulpmiddel een jongen met Duchenne op.

Met jou donatie kunnen wij droomwensen vervullen van kinderen, jongeren en volwassenen die de spierziekte van Duchenne hebben en ons inzetten om meer naamsbekendheid te geven aan Duchenne.

Wij hebben met onze stichting al een aantal wensen mogen realiseren, zoals een dag naar de Efteling en een droomreis naar de Verenigde Staten. 
Tevens hebben wij een aantal actieskunnen doen, zoals een Corona kaartenactie, een workshop over het leven met Duchenne en zijn we diverse malen in de media verschenen. Ook zijn er een aantal evenementen georganiseerd door anderen waarbij de opbrengst ten goede is gekomen aan onze stichting. In 2019 heeft sportvereniging DIOS Souburg een sponsordag gehouden en ook is het evenement Dansen en Dromen voor Duchenne georganiseerd door Leida Wallaart van ZumbaPassie. Droomwensen en acties die wij in de toekomst willen gaan realiseren. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Knuffelen met een Ringstaartmaki;
  • Achter de schermen meekijken met StukTV
  • Zelf rijden in een aangepaste rolstoelbus;
  • Grand prix van Zandvoort bezoeken;
  • Acties in het kader van ‘World Duchenne Awareness Day’;
Foto van een man met Duchenne die hangt in een tillift.

Meer informatie

Er zijn verschillende mogelijkheden om te sponseren in natura of in financiële middelen. Ook is het mogelijk om een gift te doen in de vorm van een donatie. Stichting Dromen voor Duchenne heeft de ANBI-status waardoor giften aftrekbaar zijn. 

Onze stichting draait volledig op donaties, sponsoring en andere giften. Soms zoeken wij ook heel eenvoudig sterke armen die kunnen helpen tillen! Wij zijn daarom zeer dankbaar voor iedere vorm van ondersteuning!

Ben je werkzaam bij een bedrijf of heb je een eigen onderneming? Dan zijn wij ook opzoek naar jou. Om onze droomwensen te kunnen vervullen zijn we een basis van contacten aan het aanleggen die we willen inzetten om op vrijwillige basis mee te helpen om deze droomwensen te vervullen. 

Via het onderstaande donatieformulier kun je een donatie doen aan de Stichting Dromen voor Duchenne. Je donatie draagt direct bij aan een van de droomwensen.

Wil je liever direct geld doneren via een overschrijving dan kun je dit doen via onze bankrekening.

IBAN: NL75 RABO 0335 9412 30
t.n.v. Stichting Dromen voor Duchenne 2.0
Graag onder vermelding van:
Donatie Stichting Dromen voor Duchenne

Voor donaties van bedrijven kunnen we op verzoek een betaalbewijs/factuur verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op.  Onze stichting heeft de ANBI-status.